Istoria Select City Center Apartments

Select City Center Apartments și-a început activitatea în 2011, pornind de la ideea de a oferi turiștilor servicii de cazare pentru vacanțe la standarde înalte. Dar nu erau deja alte locuri unde călătorii puteau avea întregul comfort? Ce puteam noi oferi și nu putea fi găsit în altă parte?

Când am văzut pentru prima dată clădirea în care sunt situate apartamentele, am simțit că aceasta ar fi un loc ideal în care turiștii care vizitează Brașovul să experimenteze atmosfera autentică a orașului nostru natal. Clădirea poartă amprenta arhitecturii Baroce și a Rococo-ului Vienez, fiind ridicată la sfârșitul sec. XIX. Oficialitățile orașului au demarat formalitățile pentru a încadra clădirea în categoria momumentelor istorice, sub numele de Casa Garoiu. Când pășești în incinta clădirii, ești instantaneu transpus în modul de viața de acum un secol. Camere spațioase cu plafoane înalte te fac să simți că ai putea să îți petreci întreaga zi înăuntru, citind o carte sau doar bucurându-te de liniștea locului.

Toate apartamentele și studiourile noastre au fost recent renovate, păstrandu-se caracterul original. Puteți admira minunatele sculpturi în lemn de pe ancadramentele ușilor și ale ferestrelor ce datează de la sfârșitul sec. XIX. Camerele generoase, cu înalțimi ale plafonului de 4m vă vor oferi un sentiment de autentică spațiozitate. Prin stilul său modern, mobilierul oferă comfortul unui spațiu de locuit contemporan. Toate apartamentele și studiourile noastre au bucătării complet echipate cu tot ce este necesar pentru o ședere de lungă durată: plită cu inducție, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, mașină de cafea, frigider cu congelator, tacâmuri, veselă și pahare. În timpul serilor de iarnă, sunteți invitați să faceți focul cu lemne în șemineul aflat la dispoziția oaspeților in Apartamentul Cheminee.

Aici, la Select City Center Apartments, ne tratăm oaspeții ca și cum ar fi prietenii noștri. Fiți siguri că vom face tot ce ne stă in putință pentru a vă oferi o ședere cât mai comfortabilă și agreabilă cu putință.